Musical Sing-A-Long op zondag 1 september 2013

Op zondagavond 1 september 2013 presenteren Kim-Lian van der Meij en Frits Sissing alweer de achtste Musical Sing-A-Long live vanaf het Museumplein in Amsterdam. Het meezingspektakel geldt als afsluiting van de Uitmarkt.

Onder begeleiding van het Metropole Orkest kan er weer meegezongen worden met hits uit musicals als Sister Act, Flashdance, Love Story, Grease en Jersey Boys maar ook met nummers uit producties van Nederlandse bodem als Sonneveld, Nederland Musicalland en Soldaat van Oranje.

Het evenement is ook te volgen op televisie: AVRO Musical Sing-a-Long: zondag 1 september, 21:20 uur, Nederland 1.

Lees ook:Filmpjes West End Live
Lees ook:Musical.blog.nl wenst iedereen een muzikaal en swingend 2014!
Lees ook:Musical Sing-a-Long weer in aantocht! Line-up is bekend.
Lees ook:Stem op je favoriete nummer uit Fame
Lees ook:Eerste twee try-out voorstellingen Jersey Boys geannuleerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>