Musical TV Kantine in ontwikkeling

In de Meer Muziek Ochtendshow op 100% NL onhulde Carlo Boszhard dat er gewerkt wordt aan een musicalversie van de succesvolle televisieserie De TV Kantine. “Er is een ontzettend leuke ontwikkeling in een TV Kantine-musical maar daar kan ik nu op dit moment niets meer van zeggen dan alleen dit. Het wordt een musical om je vingers bij af te likken.” Aldus Carlo.

De TV Kantine is een televisieprogramma waarin Carlo Boszhard en Irene Moors elke aflevering verschillende bekende Nederlanders persifleren. De eerste uitzending was op 20 maart 2009.
In elke aflevering speelt er zich een apart verhaal af, waarin de gepersifleerde BN’ers een rol hebben. Wekelijks spelen verschillende ‘echte’ bekende Nederlanders een gastrol.
Inmiddels is het vijfde seizoen al op televisie geweest en is het zesde seizoen binnenkort te zien. In 2011 won het programma de Gouden Televizier-Ring.

Eind 2011 maakte Carlo Boszhard bekend dat hij en zijn vriend, Herald Adolfs, werken aan een script voor de filmversie van De TV Kantine. Hij zou samen met Irene Moors aan de film werken maar tot op heden is er nog geen budget gevonden voor de Filmkantine.

We kijken in elk geval uit naar de musicalversie en houden jullie op de hoogte!

Lees ook:Life & Cooking live bij première Dirty Dancing
Lees ook:Musicalsterren vieren kerst bij Life 4 You
Lees ook:Premiere ‘Wicked’ te volgen in ‘Life 4 You’
Lees ook:Nominaties Musical Awards bekendgemaakt in ‘Life 4 You’
Lees ook:Gouden plaat voor Mary Poppins

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>