Soldaat van Oranje speelt door tot en met december 2014

Aanstaande zaterdag 1 maart  begint de verkoop van de nieuwe speelperiode van Soldaat van Oranje. De voorstelling speelt nu door tot en met december 2014.
 ”Toen we aan dit avontuur begonnen, hadden we natuurlijk gehoopt op een lange speelperiode, maar dat we nu al acht tot tien maanden vooruit verkopen, is wel heel uniek. We begrijpen dat het voor het publiek niet altijd makkelijk is om zo ver vooruit te plannen, maar hopen met deze nieuwe verlenging weer te voldoen aan de grote vraag“, aldus producent Fred Boot. Sinds de première speelt de musical, met inmiddels  ruim 1100 voorstellingen en meer dan 1,2 miljoen bezoekers, elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. Met de nieuwe verlenging is ook het vierjarig bestaan op 30 oktober 2014 een feit.

Eind januari ging de zevende cast op van Soldaat van Oranje – De Musical. De nieuwe scènefoto’s van de huidige cast zijn te vinden op de site van Soldaat van Oranje.

www.soldaatvanoranje.nl

Lees ook:‘Soldaat van Oranje – De Musical’ verlengd tot en met april 2012
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengt t/m december 2013
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengd tot en met oktober 2012
Lees ook:Soldaat van Oranje jubileumvoorstelling al uitverkocht
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical verlengt tot en met september 2013!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>