Winnares liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend

Isabelle van de Walle uit Eindhoven is de grote winnares van de Kinderen voor Kinderen liedjeswedstrijd. Niemand minder dan radio DJ Giel Beelen belde vanmorgen in de uitzending met Isabelle om te vertellen dat haar liedje is uitgekozen door de jury. Het nummer van Isabelle ‘Muziek laat je Dromen’ komt op de 35ste cd ‘Feest’ van Kinderen voor Kinderen én in de Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’. 

Ook kreeg Isabelle te horen dat haar liedje voor het eerst live opgevoerd zal worden op 26 april voor de Koninklijke familie tijdens Koningsdag in Amstelveen. De cast van de Kinderen voor Kinderen familiemusical ‘Waanzinnig Gedroomd’ geeft daar een speciaal optreden met de big band van de Muziekschool Amstelveen en kinderen van de Amstelveense Rembrandtschool. Samen zingen zij ‘Muziek laat je Dromen’ wanneer de Koninklijke familie langskomt bij de Stadsschouwburg.

Vandaag is in een groot deel van de theaters de kaartverkoop van Waanzinnig Gedroomd! begonnen. Kijk voor meer informatie over deze muzikale voorstelling op: http://www.waanzinniggedroomd.nl

Lees ook:Turquoise loper: Veel BN-ers bij première Waanzinnig Gedroomd
Lees ook:Finalisten liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend
Lees ook:Cast en publiek vieren 100ste voorstelling Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd
Lees ook:Koninklijke première Belgische musical Kinderen voor Kinderen
Lees ook:AUDITIE: Cook a Dream zoekt kinderen voor ‘Waanzinnig Gedroomd’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>