Sprookjesmusical Klaas Vaak op tournee door Nederland en Belgie; zandkabouters gezocht

De sprookjesmusical Klaas Vaak gaat in het najaar van 2014 op tournee. Dat maakt de Efteling deze week bekend. Vanaf 11 oktober is de sprookjesmusical te zien in zo’n 50 verschillende theaters in heel Nederland en België, waaronder het DeLaMar Theater in Amsterdam, Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Stadsschouwburg in Antwerpen.

Voor alle 99 voorstellingen gaan de theaters in hun eigen regio op zoek naar musicaltalent. Want iedere voorstelling zijn er 7 gastrollen voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar.

Zandkabouters uit het hele land
Jongens en meisjes uit alle hoeken van het land kunnen tijdens de tournee van Klaas vaak voor 1 keer in de spotlights staan. De theaters zoeken namelijk voor iedere voorstelling 7 kinderen die het leuk vinden om te zingen en te dansen. In totaal zullen 693 verschillende kinderen meespelen in de tournee in de rol van zandkabouter. Kinderen die geïnteresseerd zijn, kunnen het theater bij hen in de buurt benaderen. Op de website www.efteling.com/klaasvaak staat welke theaters meedoen.

Efteling
De sprookjesmusical Klaas Vaak is de 11e productie van Efteling Theaterproducties. Van oktober 2013 t/m maart 2014 stond de voorstelling met succes op de planken van het Efteling Theater. De musical gaat over de bekende zandtovenaar Klaas Vaak die met zijn magisch slaapzand kinderen mooie dromen bezorgd. Maar wanneer het slaapzand niet meer lijkt te werken wordt het tijd dat Klaas Vaak samen met zijn vriend de uil op pad gaat om het raadsel op te lossen. Vanaf september 2015 is ‘Sprookjesboom de Musical: een wonderlijk muziekfeest’ te zien in het Efteling Theater.

Lees ook:300 zandkabouters van Klaas Vaak samen in het Efteling Theater
Lees ook:Efteling Theater komt met musical Klaas Vaak
Lees ook:Jada Borsato zingt titelsong musical Klaas Vaak
Lees ook:Cast bekend van musical Klaas Vaak
Lees ook:Efteling sprookjesmusical Pinokkio gaat het land in!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sprookjesmusical Klaas Vaak op tournee door Nederland en Belgie; zandkabouters gezocht

 1. Manouk

  hoe kan je je opgeven ?

    /   Reply  / 
 2. Redactie

  Zandkabouters gezocht:

  Jongens en meisjes uit alle hoeken van het land kunnen tijdens de tournee van Klaas Vaak voor één keer in de schijnwerpers staan. De theaters zoeken namelijk voor iedere voorstelling 7 kinderen die het leuk vinden om te zingen en te dansen. In totaal zullen 693 verschillende kinderen meespelen in de tournee in de rol van zandkabouter. Kinderen die geïnteresseerd zijn, kunnen het theater bij hen in de buurt benaderen.

  Let op: de zoektocht naar zandkabouters verschilt per theater. Veel theaters zullen pas later met de oproep komen. Houd dus de website van het theater bij jou in de buurt goed in de gaten. In de tourlijsten kun je de theaters vinden die meedoen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>