Wederom verlenging voor Soldaat van Oranje

De nu langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis Soldaat van Oranje is opnieuw verlengd. De musical is nog tot eind maart 2015 te zien in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk. Dat maakte de organisatie vandaag bekend.De musical is al diverse malen verlengd. Begin dit jaar meldde de organisatie nog dat de populaire musical tot december dit jaar te zien zou zijn. Het stuk over de Tweede Wereldoorlog trekt sinds de première in oktober 2010 nog steeds uitverkochte zalen. De show heeft al meer dan 1,3 miljoen bezoekers getrokken en is sinds december de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Lees ook:Weer verlenging voor Soldaat van Oranje
Lees ook:Wederom verlenging voor Soldaat van Oranje
Lees ook:Terugblik 7 jaar Soldaat van Oranje
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical is vanaf vandaag verlengd tot en met september 2018
Lees ook:Twee miljoenste bezoeker verwacht bij Soldaat van Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>