Perspresentatie Dreamgirls met onthulling billboard langs A16

Afgelopen maandag werd naast de presentatie van de cast, ook een billboard van Dreamgirls door Albert Verlinde, Berget Lewis, Aicha Gill en Edwin Jonker onthuld. Dit vond plaats langs de A16, nabij Rotterdam.

Het was al vanuit de verte te zien dat er iets stond te gebeuren. Het bewuste billboard was nog verhuld onder een doek met de naam van AV Entertainment. Met 4 handen op de knop ging het doek van de billboard  omhoog en werd het officiële affiche van Dreamgirls zichtbaar. Met daarbij het nieuws dat er al maar liefst 25.000 kaarten zijn verkocht. Albert Verlinde en Jeroen Dona zijn er  dan ook maar al te trots op, net als op de sterrencast die zij hebben weten te strikken.

Het is een show waarbij de muziek de motor is. Daarbij is ook goed gekeken welke zangeressen dit kunnen dragen. Voor Effie was dit er maar één en dat is Berget Lewis. Zij heeft een prachtige soulachtige stem en weet alle noten te halen die juist zo kenmerkend zijn voor deze musical’.

Zelf heeft Berget niet veel met musicals, maar voor Dreamgirls maakte ze graag een uitzondering en ruimte in haar agenda. Het is al anderhalf jaar geleden dat Albert haar hier voor heeft benaderd zodat die ruimte ook haalbaar werd. Het is voor Berget ook weer een nieuw begin, na het nieuws over haar scheiding. Ze kijkt er dan ook enorm naar uit.

Voor Aicha is het een droom die uit komt. Ze heeft altijd tegen familie en vrienden gezegd dat als er een musical van Dreamgirls komt, zij graag een rol er in wil spelen. De oud X-factor deelneemster hield het ook niet droog bij het nieuws dat ze de rol te pakken had.

De derde Dreamette, Pearl Jozefzoon was helaas bij de onthulling niet aanwezig. Zij is op dit moment nog op huwelijksreis.

Edwin Jonker is momenteel nog tot 10 augustus te zien in de rol van Harry in de musical Sister Act. Daarna gaat hij gelijk door naar repetities voor zijn rol van manager Curtis in Dreamgirls. ‘Een luxe positie’ zegt hij.

Dreamgirls gaat in première op 28 september 2014 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

 

Lees ook:Dreamgirls geeft optreden op Amsterdam CS
Lees ook:Dreamgirls in DeLaMar krijgt extra lied
Lees ook:Musical Dreamgirls verlengd!
Lees ook:Dreamgirls speelt vanavond laatste tourvoorstelling
Lees ook:Dreamgirls verkoopt 100.000 tickets

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>