Musicals in Concert: Jamai Loman en Celinde Schoenmaker toegevoegd aan sterren line-up

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 november vindt de allereerste editie van het grootse evenement Musicals in Concert plaats in de Ziggo Dome Amsterdam. Naast de concerten op zaterdag- en zondagavond is er vanwege de grote vraag naar tickets besloten een extra concert toe te voegen op zondagmiddag 16 november. De line-up wordt aangevuld door zanger en presentator Jamai Loman. Celinde Schoenmaker komt speciaal over uit Londen waar ze momenteel op West End een hoofdrol speelt in Les Misérables. Om alvast in de stemming te komen werd afgelopen zondag het eenmalige televisieprogramma ‘The Making of Musicals in Concert’ uitgezonden op RTL 4.

Jamai en Celinde staan tijdens Musicals in Concert op het podium met Chantal Janzen, Simone Kleinsma, Freek Bartels, Stanley Burleson, René van Kooten, Willemijn Verkaik en Carolina Dijkhuizen.

Musicals in Concert
Musicals in Concert wordt een feest der herkenning met alle grote hit songs die de musical zo populair hebben gemaakt in Nederland. In een groots concertdecor en begeleid door een live-band onder leiding van Eric van Tijn zullen talloze legendarische hits die bekend zijn bij het grote publiek worden gespeeld.

Musicals in Concert wordt geproduceerd door Joop van den Ende Theaterproducties en RTL Live Entertainment in samenwerking met Ziggo.

Kijk voor meer informatie op www.musicals2014.nl

Lees ook:Eerste namen bekend gemaakt voor groots Musicals in Concert
Lees ook:Perspresentatie: Musicals in Concert 2015
Lees ook:Joop van den Ende’s Musicals in Concert in de Ziggo Dome
Lees ook:Musicals in Concert terug in november 2015
Lees ook:Musicals in Concert ook in 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>