Cast en publiek vieren 100ste voorstelling Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd

De Kinderen voor Kinderen-familiemusical Waanzinnig Gedroomd speelde zijn 100ste voorstelling en dat was reden voor een feest. De cast genoot in Theater de Tamboer in Hoogeveen van een heerlijke taart. In de foyer werd samen met de jonge bezoekers gedanst op de nieuwste Kinderen voor Kinderen-hit Feest.
Na 100 keer is het einde echter nog niet in zicht. Waanzinnig Gedroomd is tot en met 22 maart te zien in de Nederlandse theaters, waaronder Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Heerlen en Leiden.

In Waanzinnig Gedroomd komen alle grote hits van de afgelopen 35 jaar Kinderen voor Kinderen voorbij. Ter gelegenheid van de 100ste voorstelling is aan voorbijgangers op straat gevraagd naar hun herinneringen en dat leverde een filmpje op dat bevestigt dat Kinderen voor Kinderen een feest der herkenning is voor jong én oud. Bekijk het filmpje hier.
www.waanzinniggedroomd.nl

Lees ook:Winnares liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend
Lees ook:Eenmalig echt Waanzinnig dromen in het DeLaMar Theater
Lees ook:Kinderen slapen in het DeLaMar Theater
Lees ook:Turquoise loper: Veel BN-ers bij première Waanzinnig Gedroomd
Lees ook:Video: Perspresentatie ‘Waanzinnig Gedroomd’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>