Willemijn Verkaik geeft concert in DeLaMar Theater

Willemijn Verkaik geeft 31 mei een concert in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Het concert is een soloprogramma. Verkaik treedt op met pianist Bernd van den Bos.

In het concert gaat Verkaik terugkijken op haar succesvolle carrière in de musicalwereld. Dit gaat ze doen met  behulp van anekdotes, persoonlijke verhalen en een door haarzelf samengestelde selectie van liedjes. Uiteraard ontbreken songs uit Wicked niet. Het concert wordt geproduceerd door Shows & Events. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €22,50 via het DeLaMar Theater.

Willemijn Verkaik is internationaal

Verkaik is internationaal bekend geworden met haar vertolking van Elphaba uit Wicked. Deze rol speelde ze voor het eerst in de Duitse productie van 2007 tot 2010. Van 2011 tot begin 2013 was het de beurt aan Nederland om haar Elphaba te bewonderen. Voorjaar 2013 speelde ze de rol op Broadway, en een paar maanden later was het de beurt aan Londen. Momenteel is ze te zien in Women On The Verge of a Nervous Breakdown in Londen. Op 16 maart is ze te zien als Maria in Jesus Christ Superstar in Concert in het DeLaMar Theater.

Lees ook:Willemijn Verkaik solo concert uitverkocht
Lees ook:Concert Willemijn Verkaik bijna uitverkocht
Lees ook:Willemijn Verkaik wint Best West End Debut Award
Lees ook:Wicked-première Willemijn Verkaik op 30 januari in Londen
Lees ook:Willemijn Verkaik genomineerd voor Broadway Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>