RENT in M-Lab krijgt reprise

RENT keert in najaar terug naar M-Lab. De musical is vanaf oktober weer te zien in het theater aan de IJ.

De voorlopige speeldata is als volgt 8 t/m 12 oktober, 15 t/m 19 oktober en 22 t/m 26 oktober. De RENT cast is grotendeels hetzelfde als de eerste productie. Drie rollen zullen opnieuw ingevuld worden. Het is nog niet bekend welke castleden niet terugkeren. De kaartverkoop start vrijdag 22 mei aanstaande.

RENT in M-Lab

RENT speelde van 13 tot 23 februari in M-Lab. De cast bestond uit Jim de Groot (Oudere Mark Cohen), Maarten Smeele (Mark Cohen), Li-Tong Hsu (Mimi Marquez), Ruud van Overdijk (Roger Davis),  Mitch Wolterink (Agel Dumott Schunard), John ter Riet), Amir Vahidi (Benjamin Coffin III), Jeske van de Staak (Joanne Jefferson) en Renéé de Gruijl (Maureen Johnson). Daniël Cohen verzorgde de regie.

Lees ook:Rent mogelijk in reprise?
Lees ook:Rent terug in M-Lab
Lees ook:Succesvolle M-Lab musical Rent keert terug op de planken
Lees ook:Musical Award-winnaar Mitch Wolterink complementeert cast Sweeney Todd
Lees ook:Vanessa Hudgens krijgt rol in ‘Rent’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>