Kinderen slapen in het DeLaMar Theater

Achttien kinderen uit de cast van de Kinderen voor Kinderen musical Waanzinnig Gedroomd, liggen klaar in hun slaapzakken voor een bijzondere overnachting op het podium van de Wim Sonneveld-zaal van het DeLaMar Theater. Hoofdrolspeler Pepijn Gunneweg en scriptschrijver Roeland Fernhout lezen nog een verhaaltje voor het slapen gaan. Foto: Boy Hazes

Directeur Edwin van Balken bood de kinderen deze unieke overnachting aan om te vieren dat de bejubelde voorstelling van 12 t/m 23 augustus nog twee weken terugkeert naar het Amsterdamse Theater.

Over Waanzinnig Gedroomd:
Waanzinnig Gedroomd, geschreven door Roeland Fernhout en Ulrike Bürger-Bruijs, was sinds afgelopen oktober meer dan 120 keer te zien in theaters in heel Nederland. Het is een musical voor iedereen van 5 tot 99 met hits als Op een onbewoond eiland, Klaar voor de Start, Wakker met een wijsje… Deze bekendste oude én nieuwe hits vertellen het verhaal over Guus die met zijn moeder Julie naar een nieuwe stad verhuist. Julie probeert haar hoofd boven water te houden in haar nieuwe baan, terwijl Guus in een klas komt waar veel wordt gepest. Zijn nieuwe schooldirecteur, die thuis zijn handen al vol heeft aan zijn opstandige puberdochter, is dan ook ten einde raad en schakelt de hulp in van meester Augustus. Met hun nieuwe meester doet de klas van Guus een bijzonder muzikaal project dat alles verandert: ‘PROJECT M’. Maar durft Guus ook zijn grote geheim met de klas te delen?

Waanzinnig Gedroomd is een productie van Cook a Dream in samenwerking met de VARA. Het is de eerste keer in het 35-jarig bestaan van Kinderen voor Kinderen dat er een musical gemaakt is met de liedjes.

Lees ook:Eenmalig echt Waanzinnig dromen in het DeLaMar Theater
Lees ook:Pepijn Gunneweg hoofdrol in verlenging Waanzinnig Gedroomd
Lees ook:Perspresentatie: Waanzinnig Gedroomd is klaar voor de Start
Lees ook:Finalisten liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen bekend
Lees ook:Cast en publiek vieren 100ste voorstelling Kinderen voor Kinderen-musical Waanzinnig Gedroomd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>