Robin Hood en het verdwenen goud krijgt een unieke website

I&L Entertainment is gestart met een avontuurlijke promotiecampagne rondom hun nieuwe familiemusical ‘Robin Hood en het verdwenen goud’.

Als haar vader voor werk naar het buitenland vertrekt, moet het stadsmeisje Robin de zomer doorbrengen bij haar oma in Nottingham. Het dorp is een toeristische trekpleister omdat Robin Hood er vroeger heeft gewoond. De nieuwe burgemeester van Nottingham, John, heeft besloten om de mensen uit hun huizen te zetten zodat hij er een pretpark kan bouwen. Als Robin achter zijn plannen komt wil ze de mensen uit het dorp redden. Om dit voor elkaar te krijgen moet ze op zoek naar de legendarische schat van Robin Hood. Als ze tijdens haar reis een mysterieus dagboek vindt is dat het begin van een groots avontuur waarbij ze van de ene in de andere verbazing valt. Heden en verleden komen op magische wijze samen.

“Om de wereld van Robin Hood tot leven te wekken en het verhaal uit de musical een voorgeschiedenis te geven, hebben we een interactieve website gecreëerd.” zegt producent Leon van Uden. “Doormiddel van foto’s, video’s en artikelen leren we de burgemeester en de bewoners van Nottingham kennen, die te maken krijgen met een nieuw te bouwen pretpark. De beleving begint hierdoor al thuis. Dit zorgt dat de voorstelling al leeft voor hij daadwerkelijk begint in het theater”.

De eerste video over het pretpark ‘Sherwood’s themepark’ staat al online. Er zullen dagelijks updates volgen.

Website: www.nottinghamnieuws.nl
Musical: www.robinhoodmusical.nl

Op 31 oktober 2015 zal Robin Hood en het verdwenen goud in première gaan in Theater aan de Parade in Den Bosch. Vervolgens start er een tour door het land. De musical is te zien met Julia Berendse, Bastiaan de Haan, Ferdinand Biesheuvel, Leon van Uden, Dorothy Wuyts, Erwin Dekker en Tobias van Harmelen.

Foto: Wim Lanser

Lees ook:Robin Hood en het verdwenen goud vanaf oktober 2015 in het theater
Lees ook:Familiemusical Robin Hood en het verdwenen goud aangekondigd
Lees ook:Cast Robin Hood en het verdwenen goud is compleet
Lees ook:Julia Berendse zingt de eerste single uit Robin Hood en het verdwenen goud
Lees ook:Perspresentatie: ‘Robin Hood en het verdwenen goud’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>