Reprise voor theatervoorstelling Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour

Aanstaande zondag, 13 september, start in ‘t Waarhuis te Aduarderzijl de reprise van het programma Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour. De wereldberoemde Aznavour schreef meer dan duizend liedjes: For me formidableHier encoreLa Mamma en She. Hij zong in het Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans. Maar niet in het Nederlands. Hierin vond Marijn Brouwers zijn opdracht: hij maakte een selectie uit Aznavours’ rijke repertoire en verzamelde en vertaalde de liedjes. Na veel lof en belangstelling van publiek en pers is de voorstelling dit seizoen nog 25 keer te zien door het hele land.

Op 11 december, richting het einde van de tournee, is Brouwers met deze voorstelling te zien in Het Concertgebouw in Amsterdam. Speciale gast die avond is Liesbeth List, de enige Nederlandse artiest die ooit een duet met Aznavour zong. Ze worden begeleid door Marc-Peter van Dijk (piano), Reyer Zwart (contrabas) en Teus Nobel (trompet/flugelhorn). Marijn stond in 2014 al twee keer eerder in het Concertgebouw met zijn theatrale ode aan Frans Halsema.

Na de hommage aan Aznavour gaat Brouwers vanaf mei 2016 samen met Jenny Arean het theater in. Het tweetal brengt nummers uit de 55 jaar dat Arean op het podium staat, zoals Beloof het me, Joodse vrouw en Amsterdams Parfum. Daarnaast schrijft Brouwers voor haar en hemzelf een aantal nieuwe nummers. De voorstelling gaat op 16 mei in première in De Kleine Komedie in Amsterdam en is tot en met december 2016 te zien.

www.marijnbrouwers.nl
Fotografie: Leo Aussems en Dennis Philippi

Lees ook:Marijn Brouwers eert Charles Aznavour in Concertgebouw
Lees ook:Marijn Brouwers met Frans Halsema-hommage in Concertgebouw tijdens Robeco SummerNights
Lees ook:Jenny Arean theater in met Marijn Brouwers
Lees ook:Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour
Lees ook:Marijn Brouwers met Charles Aznavour-repertoire in première in Kleine Komedie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>