Tour Peter Pan, ‘Het échte Verhaal’ door Nationaal Jeugd Musical Theater in Nederland en België

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) presenteert Peter Pan, ‘Het échte Verhaal’. Een nieuwe Nederlandse musical gebaseerd op het wereldberoemde boek van J.M. Barrie uit 1904. Musicalster en regisseur Elise Berends (o.a. Tarzan, Mamma Mia! en Zorro) is verantwoordelijk voor de Nederlandse bewerking van de toneeltekst en de muziek! Peter Pan, ‘Het échte Verhaal’ speelt vanaf oktober 2016 in de Nederlandse en Belgische theaters.

Het verhaal

In het oude Londen woont de familie Darling. De oudste dochter Wendy leest haar broertjes John en Michael iedere avond voor. Verhalen die tot de verbeelding spreken op hun eigen eiland der fantasieën; Nimmerland. Op een avond vliegen Peter en zijn elfje Tinkerbel de kinderkamer van de Darling`s binnen. Peter bekeek de slaapkamer alsof hij er nog nooit eerder een had gezien. Waarom zou je `s nachts in het saaie bed willen blijven liggen als je ook echt jouw avontuurlijke dromen kan beleven?  Peter neemt de kinderen mee, en samen vliegen ze door de nacht: op weg naar Nimmerland. Daar staan ze oog in oog met wrede piraten, Verloren Jongens, zeemeerminnen en Indianen. Nimmerland blijkt gehuld in gruwelijke schoonheid. Ze komen erachter dat wanneer je gelooft in de wereld van wensen en de kracht van geluk, er geen enkele grens bestaat!

Peter Pan, ‘Het échte Verhaal’ gaat over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn. Een musical met nieuw geschreven tekst en muziek van Elise Berends.

Over het NJMT

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT), de grootste musicalschool van Noord-Holland,  is een organisatie die zich, zonder winstoogmerk, richt op het opleiden van kinderen van 3 tot 18 jaar in dans, drama en zang en het maken/produceren van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. Na de realisatie van de tourproducties: Sjakie en de Chocoladefabriek, Narnia de Musical, Kruistocht in Spijkerbroek (6 Musical Award nominaties) en Oorlogswinter de Musical bracht het NJMT afgelopen theaterseizoen De Tovenaar van Oz in de Nederlandse en Belgische theaters.

Het NJMT heeft een unieke positie binnen het culturele landschap. Ook deze voorstelling onderscheidt zich van vele andere (musical)producties door de grote actieve betrokkenheid van kinderen, jongeren en volwassenen.

Kijk voor meer informatie op www.peterpandemusical.com

Lees ook:Dennis de Groot in NJMT musical Peter Pan
Lees ook:Allerlaatste voorstelling Peter Pan: Het echte verhaal
Lees ook:NJMT lanceert vernieuwde website
Lees ook:Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) presenteert Wonderland als kerstbootcamp!
Lees ook:NJMT zoekt 101 SUPERKIDS voor Honderd en één Dalmatiërs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>