Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) presenteert Wonderland als kerstbootcamp!

In navolging van het succes van Spring Awakening, Dochter van de Zilv’ren Maan en Peter Pan, Het Echte Verhaal presenteert het Nationaal Jeugd Musical Theater Wonderland in de aanstaande kerstvakantie.

Het Verhaal
De tweeënveertigjarige Alice is een succesvolle redacteur van een roddelblad en heeft vier kinderen. Na de dood van haar man blijkt het grote landhuis te duur om in te blijven wonen en is het gezin genoodzaakt te verhuizen. Om alle rekeningen te betalen werkt Alice hard, weigert stil te staan bij het verlies van haar man en stort zich volledig op haar baan, niet in de gaten hebbend dat ze haar dochters langzaam verliest. Wanneer Alice op kerstavond na een enorme ruzie met haar dochters het huis uit vlucht en de verkeerde lift pakt, stort ze met enorme snelheid naar beneden. Ze komt terecht in Wonderland; het land van haar lievelingsboek: hier ontmoet ze allerlei raadselachtige figuren die haar iets duidelijk proberen te maken. Een rups vraagt haar wie ze nou eigenlijk echt is, een lappenkat predikt dat ze oog moet hebben voor hen die onzichtbaar voor haar zijn, een konijn probeert haar te zeggen dat ze bijna te laat is, en een geheimzinnige kaartenkoningin benadrukt steeds dat je beter je hoofd kunt verliezen dan je hart.
Maar Alice heeft geen tijd voor raadsels, ze wil terug naar huis want ze heeft nog een deadline voor middernacht. Haar werk is belangrijker dan de confrontatie met zichzelf.

Over NJMT
Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT), de grootste musicalschool van Noord-Holland,  is een organisatie die zich, zonder winstoogmerk, richt op het opleiden van kinderen van 3 tot 18 jaar in dans, drama en zang en het maken/produceren van theatervoorstellingen (musicals) voor en door kinderen. Na de realisatie van de tourproducties: Sjakie en de Chocoladefabriek, Narnia de Musical, Kruistocht in Spijkerbroek (6 Musical Award nominaties) en Oorlogswinter de Musical bracht het NJMT afgelopen theaterseizoen De Tovenaar van Oz in de Nederlandse en Belgische theaters.

Het NJMT heeft een unieke positie binnen het culturele landschap. Ook deze voorstelling onderscheidt zich van vele andere (musical)producties door de grote actieve betrokkenheid van kinderen, jongeren en volwassenen.

Wonderland speelt op 24 december in Schouwburg de Meerse in Hoofddorp.

Lees ook:NJMT lanceert vernieuwde website
Lees ook:Dennis de Groot in NJMT musical Peter Pan
Lees ook:De Tovenaar van Oz definitief gestopt
Lees ook:K3 krijgt gouden plaat voor musical Alice in Wonderland
Lees ook:K3 in musical ‘Alice in Wonderland’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>