Joke de Kruijf luidt tweede serie Musical 2.0 workshops in


Na een succesvolle eerste serie workshops, gaat in januari de tweede serie van start. Niemand minder dan Joke de Kruijf luidt het nieuwe jaar in met twee workshops liedinterpretatie op zondag 17 januari.

Twee weken later is het op 31 januari de beurt aan RTL Live Entertainments huidige Miss Pandora: Michelle Splietelhof. Zij zal in groepsvorm met de leerlingen aan hun zangkwaliteiten werken tijdens de workshop musicalzang. Voor de talenten die meer individuele begeleiding zoeken, staat er later op de middag nóg een zangworkshop gepland in een kleinere setting en met ruimte voor een eigen nummer.
De talentvolle Christanne de Bruijn, die indruk maakte met haar rollen in Wicked, Sister Act en Moeder, Ik Wil Bij De Revue, geeft op 28 februari workshops acteren en liedinterpretatie.

Naast de zes nieuwe workshops, zal Alfred van den Heuvel op zondag 6 maart met een selecte groep leerlingen aan de slag gaan tijdens een heuse masterclass acteren. In tegenstelling tot bij een workshop gaan de leerlingen tijdens de masterclass maar liefst 4 uur lang intensief aan het werk en is er meer tijd en ruimte voor verdieping. De workshops en eventuele masterclasses die plaats zullen vinden na 6 maart, worden begin 2016 aangekondigd.

Musical 2.0 educatie
Vanuit de filosofie van het boek Musical 2.0 – Een nieuwe generatie is gedurende het theaterseizoen 2014/2015 een start gemaakt met het initiëren van workshops en masterclasses voor iedereen met een passie voor musicaltheater. Onder leiding van telkens wisselende professionals uit het vak variëren deze binnen de musicaldisciplines zang, dans en spel. Eerder dit seizoen werden al workshops georganiseerd in samenwerking met onder meer Tony Neef, Frank Sanders, Lennart Timmerman en Renée van Wegberg.

Agenda
17 januari: Joke de Kruijf (liedinterpretatie)
31 januari: Michelle Splietelhof (musicalzang en individuele zangbegeleiding)
28 februari: Christanne de Bruijn (acteren en liedinterpretatie)
6 maart: Alfred van den Heuvel (masterclass acteren)

Meer informatie over de betreffende workshops en het digitale inschrijfformulier is te vinden op http://www.musical.nl

Foto Joke: Roy Beusker

Lees ook:Workshops zanginterpretatie van Anouk Maas
Lees ook:Masterclass Zang van Berget Lewis
Lees ook:Workshop zanginterpretatie: April Darby
Lees ook:Broadway-componist Andrew Lippa in concert met Willemijn Verkaik en René van Kooten
Lees ook:Musicalsterren geven workshops in Apeldoorn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>