With Love.. The Beatles – Tribute-band brengt ode met ruim 40 hits

Menigeen heeft speciale herinneringen bij een Beatles-song. Misschien wel bij ‘She Loves You’ of ‘Drive My Car’? Of misschien bij een wereldwijde hit als Yesterday’, ’Hey Jude’ of ‘Let It Be’? Met Love.. The Beatles herbeleeft u met ruim veertig hits en historische beelden de magische jaren 60.
De tribute-artiesten hadden eerder groot succes op het Londense West-End en komen vanaf eind januari naar een theater bij u in de buurt! De Beatles tribute-band reist door Nederland tot en met eind februari. With love.. The Beatles.

Het verhaal is bekend: The Beatles begonnen bescheiden in Liverpool ‘s Cavern Club. Niet veel later ontstond een ware Beatlemania . Overdonderd door het succes stopten de leden van de band met live-optredens . Maar de magie was nog niet voorbij: de groep schreef vervolgens in de studio meesterwerken alvorens de leden een eigen kant op gingen.
Deze heerlijke Engelse tribute-show van The Beatles toont dé show die we eigenlijk allemaal hadden willen zien. Het repertoire omvat niet alleen de vroege songs als ‘She Loves You’ en ‘Drive My Car’, maar ook wereldwijde megahits als ‘Yesterday’, ’Hey Jude’, ‘Come Together’ en natuurlijk ‘Let It Be’.

Ga voor meer informatie en de volledige speellijst naar www.wereldtheater.com.

Lees ook:24 september première ‘Backbeat’ op West End in Londen!
Lees ook:The Analogues verlengen succesvolle theatertournee
Lees ook:Wereldwijde Arena Tour ‘We Will Rock You’
Lees ook:Musicalcomedy Glee ook in Nederland een succes
Lees ook:Beckhams krijgen eigen musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>