Tournee ‘Suus zingt Annie M.G.’ van start

Zangeres en actrice Suzan Seegers was de afgelopen twee theaterseizoenen te zien met haar alom geprezen eerbetoon aan Toon Hermans. Dit seizoen zet zij een grote Nederlandse tekstdichter in de schijnwerpers: Annie M.G. SchmidtSuus zingt Annie M.G. is vanaf morgen, 15 januari tot en met 24 april 2016 te zien in heel Nederland. De première is op 31 januari in theater Het Zonnehuis in Amsterdam.
In dit intieme en liefdevolle theaterconcert gaat Suzan, begeleid door haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk, op zoek naar de vrouw achter het beroemde repertoire. Aan de hand van Annies eigen liedjes en gedichten schetst ze een eigenwijs en soms ietwat ondeugend portret van Annie.

Bekende nummers als Het is over en Vluchten kan niet meer passeren de revue, maar ook minder bekende pareltjes als Dit is het land, waar grote mensen wonen komen voorbij. Het wordt een kleurrijke schakering van Annie’s bekende én onbekende werk. Suus zingt Annie M.G. is een productie van OpusOne en wordt geregisseerd door Frans Schraven.

Lees ook:Suzan Seegers brengt theaterode aan Annie M.G. Schmidt
Lees ook:Suzan Seegers komt met solovoorstelling ‘SUUS’
Lees ook:Suzan Seegers presenteert eerste CD
Lees ook:Suzan Seegers speelt hoofdrol in Little Voice
Lees ook:Repetities musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>