Paul van Loon onthult wolvenbeeld in GaiaZOO

eKinderboekenschrijver Paul van Loon heeft in het bijzijn van de directeur van GaiaZOO, Rob Huppertz, het nieuwe beeld onthuld bij het verblijf van de grijze wolven in GaiaZOO. Dit nieuwe beeld, genaamd ‘Canis Lupis’, onthulde hij samen Rom Elzakkers. Rom vervult samen met twee andere jonge acteurs de rol van Dolfje Weerwolfje in de gelijknamige musical.

Naast het onthullen van het beeld werden de aanwezigen getrakteerd op een spectaculaire voederbeurt waarbij de grijze wolven een volledig karkas kregen voorgeschoteld welke met veel geluid werd verslonden. De aanwezige kinderen werden voorgelezen door de schrijver van de populaire kinderboekenreeks die dit jaar haar 20-jarig jubileum viert.

Dolfje Weerwolfje gaat as. zondag 17 april in première in de Goudse Schouwburg en zal daarna nog t/m 5 juni te zien zijn in de Nederlandse theater. Naast de kinderacteurs zijn rollen weggelegd voor Bente van den Brand, Roosmarijn Luyten, Wolter Weulink en Finn Poncin.
Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart…Dolfje is een weerwolf!

Rick Engelkes Producties
REP is al ruim tien jaar producent van moderne en verfrissende theater- en filmproducties. Door eigen ontwikkelde concepten centraal te stellen en deze via meerdere kanalen te exploiteren onderscheidt REP zich in de markt. Deze werkwijze heeft geresulteerd in succesvolle producties waaronder de musical Kruimeltje en de daarop gebaseerde dramaserie voor ZAPP. In 2016 volgt de speelfilm Kruimeltje.
Praktische informatie
De voorstelling is in heel Nederland te zien van 8 april t/m 5 juni. Meer informatie over de voorstelling en de volledige speellijst zijn terug te vinden op www.rep.nu.

Lees ook:Dolfje Weerwolfje weer als musical op de planken
Lees ook:Ara Halici in Dolfje Weerwolfje
Lees ook:Audities! Dolfje Weerwolfje
Lees ook:Dolfje Weerwolfje: griezelig leuk!
Lees ook:Nieuwe cast Dolfje Weerwolfje bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>