Koninklijk Theater Carré viert opening In de Nok

Koninklijk Theater Carré viert vandaag de opening van de nieuwe foyer In de Nok. De foyer bevindt zich op de bovenste verdieping van het theater en biedt een prachtig uitzicht over de stad. De inrichting is gemoderniseerd, maar het voor Carré zo kenmerkende spantendak is bewaard gebleven. De ruimte wordt behalve als foyer, op voorstellingsavonden ook als restaurant gebruikt.

In de Nok
Jeroen Lauffer, chef-kok in Carré heeft de kaart samengesteld: “De kaart van In de Nok richt zich op het shared dining concept. De gerechten zijn klein en divers, waardoor de gerechten te combineren en te delen zijn.”

Opening In de Nok
Vandaag viert Carré de opening van de nieuwe foyer met een vooruitblik op het nieuwe seizoen en een proeverij van het menu van In de Nok. De komende maanden kan de bezoeker genieten van onder andere Carré presenteert Toon 100 jaar, een feestelijke hommage aan Toon Hermans, het Wereldkerstcircus, de 300ste voorstelling van Paul van Vliet en de voorstelling Licht van Youp van ’t Hek. De avond is afgesloten met een optreden van Rikkert van Huisstede, één van de vaste muzikanten van Herman van Veen.

Over Carré
Circusdirecteur en ondernemer Oscar Carré opende in 1887 de deuren van zijn majestueuze theater aan de Amstel. Tegenwoordig vinden nog steeds gemiddeld 350.000 bezoekers per jaar hun weg naar Carré. Carré streeft ernaar elke avond zijn bezoekers te verrassen, te betoveren en te inspireren. Carré wordt vaak omschreven als ‘het mooiste theater van Nederland’ en staat in de top drie van sterkste cultuurmerken van Noord-Holland.

Lees ook:Voorstellingen Joop van den Ende Theaterproducties opnieuw vervroegd
Lees ook:Laatste voorstelling musical TOON in Carré
Lees ook:Vrijdag chatten met Céline Purcell
Lees ook:Wieneke Remmers wordt Rietje Hermans
Lees ook:Tarzan trakteert apen op gebak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>