Voorstelling Een Wintersprookje (5+) in Reprise! 

Copyright © 2016 Wintersprookje|, All rights reserved.

Na twee succesvolle ​speelperiodes in het M-lab in 2012 en 2013 is de familievoorstelling Een Wintersprookje dit jaar opnieuw te zien! Speciaal voor Theater Oostblok pakken makers en spelers de muzikale bewerking van het wonderlijkste stuk van Shakespeare nog één keer op. En wel van 22 t/m 30 december 2016.

Verhaal
Een Wintersprookje is een magisch verhaal over een jaloerse koning die een grote fout heeft gemaakt. Hij verliest hierdoor zijn dochter en reist van Atlantis tot Bohemen om haar terug te vinden. Tijdens deze reis maakt hij de vreemdste dingen mee en leert de koning dat iedereen een tweede kans verdient.

Cast
De rollen worden ook dit keer gespeeld door Albert Klein Kranenburg, Lard Adrian, Nina van Overbruggen en Terence van der Loo. De laatste won een musical award in de rol aanstormend talent voor zijn vertolking van deze rol. Lynn Jansen wordt vervangen door Kiki Jaski.

Creatives
De regie is in handen van Marije Gubbels. Sytze Schalk tekende voor de tekstbewerking. Jan Groenteman schreef de liedjes en is samen met broer Keez ook deze keer live aanwezig als muzikant, boswachter, visser, prinses, predikant en beer.

Eva Krammer en Elian Smits ontwerpen kostuums en decor, speciaal voor de zaal van Oostblok.

Musical Awards
In 2015 werd Een Wintersprookje acht keer genomineerd voor een Musical Award. Onder andere in de categorie Beste Kleine Musical.

Voor meer  informatie kijk op  www.oostblok.nl/programma

Foto: Diederik de Groot

Lees ook:‘Een Wintersprookje’ in M-lab
Lees ook:De nominaties voor de Musical Awards 2015 zijn bekend!
Lees ook:Musicalsterren doen mee aan Nachtgasten
Lees ook:Kindermusical brengt homoseksualiteit onder de aandacht
Lees ook:Reprise voor theatervoorstelling Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>