Musicals in Concert – Live on Tour start repetities

Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch zijn deze week gestart met de repetities voor de ultieme en exclusieve show Musicals in Concert – Live on Tour.

Vanmiddag gaven de solisten in de repetitiestudio’s in Amsterdam alvast een eerste indruk van deze theatershow, met de grootste hits uit onder andere Aida, Hairspray, Frozen, Mamma Mia!

Simone Kleinsma: “Musicals in Concert is echt een feest der herkenning, de mooiste songs uit alle bekende musicals passeren de revue. Heerlijk om te doen, want we brengen musicalhits ten gehore waar we zelf mooie herinneringen aan hebben, maar ook nummers die we altijd al graag hebben willen zingen. Als kers op de taart worden we ook nog eens begeleid door een heerlijk live orkest van negen muzikanten onder leiding van Bernd van den Bos en staan er tien fantastische dansers op het toneel. We kunnen niet wachten tot we in het theater staan, dit concert mag je als musicalliefhebber echt niet missen!”

De tournee van Musicals in Concert – Live on Tour gaat aanstaande dinsdag 24 januari van start in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. De show is slechts zes weken exclusief te zien en doet naast Heerlen nog vijf grote theaters aan in Nederland: het Chassé Theater in Breda, Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, Theater Orpheus in Apeldoorn, MartiniPlaza in Groningen en het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Meer informatie: www.musicalsontour.nl

Lees ook:Simone Kleinsma, Jim Bakkum, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen, Tony Neef en Vajèn van den Bosch in Musicals in Concert – Live on Tour
Lees ook:Musicals in Concert: Jamai Loman en Celinde Schoenmaker toegevoegd aan sterren line-up
Lees ook:Musicals in Concert terug in november 2015
Lees ook:Eerste namen line-up Musicals in Concert 2015 bekend
Lees ook:Perspresentatie: Musicals in Concert 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>