Ode aan ’s werelds meest succesvolle muzikale duo Simon & Garfunkel

Ze begonnen bescheiden in de jaren ‘50 als het rock ’n roll-duo Tom & Jerry, maar in de jaren ‘60 raakte de carrière van Simon & Garfunkel in een stroomversnelling omdat hun muziek werd gebruikt als soundtrack voor de film The Graduate. Met hun rustige, goed in het gehoor liggende en mooie nummers bereikten ze de nummer een posities in hitparades over de hele wereld. Helaas ging het duo in 1970 uit elkaar maar kwamen ze in 1981 nog één keer bij elkaar voor een legendarisch reünieconcert in het New Yorkse Central Park, wat werd bezocht door bijna een half miljoen mensen. Daarna hadden ze nog enkele concerten samen. Het fascinerende verhaal van Simon and Garfunkel komt nu in het theater. Sam O’Hanlon en Charles Blyth kruipen in de huid van Simon & Garfunkel en zijn van 16 februari t/m 22 april te zien door heel Nederland!

The Simon & Garfunkel Story vertelt het prachtige verhaal van Paul Simon en Art Garfunkel en is ondertussen wereldwijd door meer dan 250.000 personen gezien! In 2017 zijn Sam en Charles als dit muzikale duo te zien in de UK en Zweden, en nu dus ook in ons kleine kikkerlandje! Aan de hand van visuals en en een volledige live band, is The Simon & Garfunkel Story een ontroerend en krachtig theaterconcert. Sam en Charles nemen het publiek mee op een krachtige muzikale reis langs vele nummers van Simon & Garfunkel. Natuurlijk komen alle bekende klassiekers voorbij zoals Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, The Boxer en The Sound of Silence.

DommelGraaf
Het team van DommelGraaf brengt elk seizoen diverse voorstellingen van verschillende disciplines uit buiten- en binnenland naar het theater. Naast The Simon & Garfunkel Story brengt DommelGraaf in het klassieke genre dit seizoen ook nog de opera Madame Butterfly, Wiener Melange, het operagala A Night At The Opera en de romantische balletten De Notenkraker, Het Zwanenmeer en Sleeping Beauty. Daarnaast brengt DommelGraaf odes aan muzieklegendes met de theaterconcerten I’ll Be Home For Christmas, A Tribute to Karen Carpenter en We Remember Elvis Presley. Ook de theatervoorstellingen van Big Black and Beautiful, Hans Liberg, Karin Bloemen en Ruth Jacott staan via DommelGraaf op de planken. Het volledige aanbod en meer informatie over DommelGraaf is te vinden op www.wereldtheater.com.

Lees ook:The Simon and Garfunkel Story; tijdloze muziek
Lees ook:Brokeback Mountain als musical
Lees ook:DE GROTE DRIE ♀: Adele Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart
Lees ook:Cast Musical meets Opera uitgebreid met Carolina Dijkhuizen en Gino Emnes
Lees ook:Paris Hilton in musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>