Zing je naar The Bridges of Madison County

Is het voor jullie musicalvereniging ook zo lastig om een uitje te plannen met zijn allen? Of zijn jullie gewoon toe aan een gezellige dag samen?
Misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit is nu een onweerstaanbare musical en jij kunt daar met je hele musicalvereniging bij zijn! The Bridges of Madison County vertelt over de korte maar hevige romance tussen de huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) en de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op zijn kop. De musical is vanaf 2 juni te zien in Het Zonnehuis en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én film met Clint Eastwood en Meryl Streep.

Voorstelling, workshop én meet en greet
Willen jullie ook naar The Bridges of Madison County? Doe mee aan de zangwedstrijd van OpusOne. De winnende musicalvereniging krijgt een musical uitje ter waarde van 1000 euro: jullie mogen op zondag 4 juni met de hele vereniging naar de musical The Bridges of Madison County. Voorafgaand aan de voorstelling vindt er een workshop plaats en om de dag af te sluiten ontmoet de winnende vereniging de cast na afloop van de voorstelling.

Wat moet je doen om deel te nemen?
‘Jij en Ik’ is een liefdesduet uit de musical The Bridges of the Madison County geschreven door Jason Robert Brown vertaald door Koen van Dijk. Het nummer werd in januari door René van Kooten en Lone van Roosendaal gezongen op het Musical Awards Gala in het Beatrix theater in Utrecht. Nu is het jullie beurt. Studeer het nummer in en maak een zo origineel mogelijk filmpje/geluidsopname van minimaal 30 seconden. Dit kan bijvoorbeeld een Lipdub zijn, een meerstemmige opname of een ander creatief idee. Maak er in elk geval je eigen versie van!

• Meld je aan via [email protected] vóór 1 april
• Ontvang de bladmuziek en de orkestband
• Neem het nummer op
• Stuur je filmpje vóór 1 mei via WeTransfer of YouTube link naar [email protected]  

Voor meer informatie en voorwaarden kijk je op http://bridgesmusical.nl/zangwedstrijd/ 

OpusOne verheugt zicht op jullie inzending!

Lees ook:Première: The Bridges of Madison County – intimiteit ten top
Lees ook:Lone van Roosendaal in vakjury Amateur Musical Awards
Lees ook:Musical Sweeny Todd wegens succes op tournee
Lees ook:Cast Sweeney Todd compleet voor tournee
Lees ook:Nominaties Tony Awards bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>