Ook Tommie Christiaan en Tony Neef in Musicals Gone Mad

Tommy Christiaan (Hair, Grease, The Little Mermaid) en Tony Neef (Beauty and the Beast, Sonneveld, The Sound of Music) zullen beiden te zien zijn tijdens de bonte avond van het musicalseizoen: Musicals Gone Mad. Eerder werd al bekend dat o.a. Wieneke Remmers (Sound of Music) deel uit maakt van de cast en dat Sophia Wezer (Amandla Mandela) de avond zal presenteren.
Het is het negende keer dat Musicals Gone Mad wordt opgevoerd. De voorstelling laat zich zien als een ‘Uitzending gemist’ van het afgelopen musicalseizoen: de hoogte- én dieptepunten van alle grote shows komen voorbij en worden geparodieerd. Onder meer The Lion King, Ciske de Rat en De Marathon passeren in het stuk de revue. Ook acteurs Esther van Boxtel (A Chorus Line), Saskia Schäfer (Beauty and the Beast), Yoran de Bont (Grease), Danny Houtkooper (De Tweeling) en Martijn van Voskuijlen (A Chorus Line) zijn in de musicalrevue te zien.

De voorstelling is enkel tijdens het Pinksterweekend te zien, op zondag 4 juni en maandag 5 juni in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.luxortheater.nl of bij de kassa van het Luxor Theater: (010) 484 33 33.

Meer informatie over Musicals Gone Mad is te vinden op www.musicalsgonemad.nl

Regie & choreografie: Ivo Chundro
Liedteksten, script & kostuums: Petra C. van der Eerden
Script & vormgeving: Marinus de Graaf
Muzikale leiding & piano: Michiel Münninghoff
Bas: Wouter Kronenberg
Drums: André van Damme
Licht: Jan Kortbeek
Geluid: Jan van Dijk

Musicals Gone Mad is een productie van M Theaterproducties.

Lees ook:Musicals Gone Mad 2014 in Nieuwe Luxor Theater
Lees ook:The Sound of Music tour krijgt nog meer voorstellingen
Lees ook:Cast bekend van Musicals Gone Mad 2016
Lees ook:Anouk Maas in Beauty and the Beast
Lees ook:Jubileumtaart voor Sound of Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>