Cast Sonneveld-hommage ‘Telkens weer Het dorp’ doopt Zonneplein om tot Sonneplein

Het Zonneplein in Amsterdam-Noord heeft deze maand juni een nieuwe naam: het Sonneplein. Frans Mulder, Vera Mann, Mitch Wolterink en Julia Herfst onthulden het nieuwe straatnaambord in het kader van hun voorstelling Telkens weer Het dorp. Deze muzikale hommage aan Wim Sonneveld en zijn tekstschrijver Friso Wiegersma is vanaf aanstaande dinsdag, 13 juni, te zien in Theater Het Zonnehuis dat aan het plein ligt.
Wie kent ze niet? De Nederlandse evergreens Het dorpLieveling, Josefien en Moeder, ik wil bij de revue. Het zijn nummers waarmee Sonneveld grote bekendheid verwierf en die allemaal geschreven werden door zijn levenspartner Wiegersma. Ter gelegenheid van Sonnevelds honderdste verjaardag brengt Stichting Zonnehuis Muziektheater hun tijdloze klassiekers terug in het theater. De nummers worden gezongen door Frans Mulder, Vera Mann, Mitch Wolterink en Julia Herfst. Het live combo staat onder leiding van Maurits Fondse.

Telkens weer Het dorp is van 13 t/m 28 juni drie weken lang te zien op de dinsdagen en woensdagen (ook matinee). De laatste voorstelling is op 28 juni, de dag dat het honderd jaar geleden is dat Sonneveld geboren werd.

www.zonnehuismuziektheater.nl

Fotografie: Bob Bronshoff

Lees ook:Frans Mulder en Vera Mann in Telkens weer Het dorp
Lees ook:Tony Neef en Mariska van Kolck in ‘Sonneveld’
Lees ook:William Spaaij vanavond weer in Sonneveld
Lees ook:Freek Bartels en Bill van Dijk in musical Sonneveld
Lees ook:Start repetities voor Sweeney Todd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>