Allerlaatste voorstelling Peter Pan: Het echte verhaal

Aanstaande vrijdag 16 juni speelt Peter Pan: Het echte verhaal de allerlaatste voorstelling na de landelijke tournee. Schouwburg De Meerse Hoofddorp is het eindstation van deze voorstelling over de wereld van wensen en de kracht van geluk. Zo keert de cast terug naar het theater waar de eerste try-outs werden gespeeld. Beide kindercasts (2 casts van 30 kinderen) sluiten gezamenlijk af in één voorstelling! Twee Peters, twee Wendy’s, twee Tinkerbells en heel veel kinderen!

Peter Pan: Het echte verhaal ging op 1 en 2 oktober 2016 in het Zaantheater in première en is de opvolger van (inter-)nationale succestournees als De Tovenaar van Oz, Oorlogswinter de Musical en Narnia!. Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) is naast producent ook de grootste musicalschool van Noord-Holland.

Over de voorstelling
In het oude Londen woont de familie Darling. De oudste dochter Wendy leest haar broertjes John en Michael iedere avond voor. Verhalen die tot de verbeelding spreken op hun eigen eiland der fantasieën; Nimmerland. Op een avond vliegen Peter en zijn elfje Tinkerbel de kinderkamer van de Darling`s binnen. Peter bekijkt de slaapkamer alsof hij er nog nooit eerder een heeft gezien. Waarom zou je `s nachts in je saaie bed blijven liggen als je ook echte avonturen kunt beleven?

Peter neemt de kinderen mee en samen vliegen ze door de nacht: op weg naar Nimmerland. Daar ontmoeten ze de Verloren Jongens en staan ze oog in oog met wrede piraten, bloeddorstige zeemeerminnen en heldhaftige indianen. Nimmerland blijkt gehuld in gruwelijke schoonheid. Ze komen erachter dat wanneer je gelooft in een wereld van wensen en de kracht van geluk, er geen enkele grens bestaat!

Allerlaatste voorstelling Peter Pan: Het echte verhaal op aanstaande 16 juni 19:00 uur in Schouwburg De Meerse Hoofddorp!

www.peterpanmusical.nl
www.njmt.nl

Lees ook:Tour Peter Pan, ‘Het échte Verhaal’ door Nationaal Jeugd Musical Theater in Nederland en België
Lees ook:Dennis de Groot in NJMT musical Peter Pan
Lees ook:Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) presenteert Wonderland als kerstbootcamp!
Lees ook:Keet in musical Peter Pan
Lees ook:Audities Kruistocht in Spijkerbroek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>