Disney’s The Lion King verlengd tot augustus 2018

Met de nieuwe producties On Your Feet! en Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gaat Stage Entertainment Nederland een nieuw theaterseizoen tegemoet. Daarnaast wordt de ‘Koning der Musicals’ Disney’s The Lion King verlengd tot augustus 2018. Aankomend weekend wordt het nieuwe culturele seizoen geopend met alweer de 40e editie van de Uitmarkt in Amsterdam, dit jaar op een nieuwe locatie namelijk het Oosterdok. Op zondagavond mogen de musicals van Stage Entertainment natuurlijk niet ontbreken op het hoofdpodium tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long van AVROTROS, welke live wordt uitgezonden om 21.15 uur op NPO 1.

Zomerse vibes bij de stand
Bij de stands van Stage Entertainment Nederland op de Uitmarkt kan je informatie verkrijgen over de diverse producties van komend seizoen, maar er is natuurlijk meer te doen. Bij de strandtent van On Your Feet! waan je jezelf in de zomerse sferen van Miami en heb je de mogelijkheid om een salsa workshop te volgen. Uiteraard komen er diverse castleden langs voor signeersessies en heb je de mogelijkheid om met je vrienden op de foto te gaan in de sferen van jouw favoriete musical. Gedurende de Uitmarkt is de nieuwe uitgave van het Stage Musical Magazine gratis verkrijgbaar, het magazine bevat interviews met castleden en er wordt vooruitgeblikt op aankomend theaterseizoen.

Musical Sing-a-Long
Op zondag 27 augustus wordt de Uitmarkt traditioneel afgesloten met de Musical Sing-a-Long van AVROTROS. De cast van On Your Feet! laat van zich horen met een medley van de hits van Gloria Estefan. Een bijzonder moment, want voor het eerst staan Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum in de rollen van Gloria Estefan en haar man Emilio op het podium. Ook voor de cast van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met onder anderen William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche en Jeske van de Staak, is het dit het eerste optreden. Zij geven een voorproefje van de nieuwe Nederlandse biografische musical. De cast van Disney’s The Lion King pakt dit jaar groots uit, met een optreden waarmee zij de Afrikaanse savanne naar de Musical Sing-a-Long brengen. De Musical Sing-a-Long is live te volgen vanaf 21:15 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Theaterseizoen 2017/2018
Disney’s The Lion King zal ook in het nieuwe theaterseizoen te zien zijn in het AFAS Circustheater te Scheveningen met een verlenging tot augustus 2018. Naast deze ‘Koning der Musicals’ brengt Stage Entertainment Nederland de succesvolle Broadway-show On Your Feet! over het leven van ‘The Queen of Latin Pop’ Gloria Estefan en haar man en producer Emilio naar het Beatrix Theater te Utrecht. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt zal aankomend seizoen te zien zijn in 45 theaters in Nederland, dé nieuwe Nederlandse voorstelling over het leven van Annie M.G. Schmidt, gebaseerd op de succesvolle biografie van Annejet van der Zijl. Na het succes van Elisabeth in Concert afgelopen juni keert Stage Entertainment Nederland ook dit seizoen terug met een openlucht musicalevenement op een unieke locatie.

Premières

·        Was Getekend, Annie M.G. Schmidt zondag 24 september in het DeLaMar Theater Amsterdam.

·        On Your Feet! zondag 29 oktober in het Beatrix Theater in Utrecht.

Huidige producties

·        Disney’s The Lion King viert dinsdag 10 oktober met een feestelijke voorstelling haar eerste verjaardag in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

 

Lees ook:Winnaars van de Musical Awards 2018
Lees ook:Repetities musical Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gestart
Lees ook:Wegens grote vraag verlenging voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt
Lees ook:VIDEO: Cast Was Getekend, Annie M.G. Schmidt geeft eerste impressie voorstelling
Lees ook:Verlenging voor On Your Feet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>