Doek valt voor Urinetown de Musical

Producent Joint Venture Productions heeft na drie intensieve repetitieweken besloten om de stekker uit Urinetown de Musical te trekken. Door onvoldoende financiële zekerheid en een tegenvallende voorverkoop was het niet haalbaar om de productie voort te zetten. De producenten hebben afgelopen dinsdag de cast en de productie ingelicht over het definitieve einde.

“We hebben in de afgelopen maanden heel hard gewerkt om deze bijzondere en unieke voorstelling met elkaar te ontwikkelen. Het besluit om te moeten stoppen is dan ook erg teleurstellend voor alle betrokken partijen. Het is ons niet gelukt om voldoende promotie voor de voorstelling te maken wat resulteert in een tegenvallende voorverkoop. Dit gepaard met financiële onzekerheid voor de toekomst heeft ons doen besluiten om de voorstelling te annuleren’’, aldus Marcel Woudsma.
Bezoekers die kaarten voor Urinetown hebben gekocht zullen worden benaderd voor een correcte afhandeling.

Lees ook:One woman musical Yentl uitgesteld
Lees ook:Ook Jamai Loman in Urinetown
Lees ook:Video: John Kraaijkamp kapot van stoppen ‘De Producers’
Lees ook:‘De Producers’: Onderzoek naar reden van flop
Lees ook:Musical Misery gaat niet door!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>