Repetities gestart van Tina de Musical

In Amsterdam zijn de repetities begonnen van de nieuwe Nederlandse familievoorstelling Tina de musical, naar het populaire tijdschrijft Tina. Tina de musical gaat op zondag 22 oktober 2017 in première in het Zaantheater in Zaandam en wordt geproduceerd door Homemade Productions.Het verhaal
Tina, Puck en Fabio maken wekelijks in Tina heel veel avonturen mee tijdens het maken van de nieuwste Tina en dankzij hen wordt het blad altijd weer goed gevuld. Maar wat moet Tina als ze stiekem verliefd wordt op de knappe koerier Bobby en haar ouders veel te druk zijn om haar te helpen? Gelukkig heeft oma heel veel ervaring in de liefde en komt ze speciaal uit Ibiza om Tina te helpen.

Schrijver en regisseur Dick van den Heuvel is trots op de nieuwste Homemade-voorstelling: “Het is onze grootste productie tot nu toe, zowel voor als achter de schermen en dat vind ik heel spannend, maar het is een logische stap in onze ambitie als producent. Het belooft een ontzettend vrolijke voorstelling te worden, voor jong en oud met herkenbare thema’s en geweldige muziek van Jeroen Sleyfer.”

Tina de musical, met o.a. Annick Boer, Alexandra Alphenaar, Ridder van Kooten en Mylène & Rosanne, gaat op zondag 22 oktober 2017 in première en is daarna tot en met 1 april 2018 ruim 100 keer te zien in heel Nederland. Voor meer informatie en de speellijst: www.tina-musical.nl.

Lees ook:Emi Wokoma terug als Tina Turner
Lees ook:Camp Rock op TV!
Lees ook:Repetities van Roodkapje de Musical gestart
Lees ook:Op de Rode Loper bij Première ‘Droomvlucht’
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Nathalie & Myrthe met Carmen Danen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>