Rotterdamse Sing-a-Long De Oase Bar geeft een feestje 2017! beleeft feestelijke première

Het gouden koppel Joke Bruijs en Gerard Cox bijgestaan door Ron Brandsteder en Jacques Herb ontvingen tijdens de première spetterende gastoptredens van Jenny Arean en Tony Neef. Na het grote succes van vorig jaar zijn Joke en Gerard terug met een geheel nieuwe voorstelling: De Oase Bar geeft een feestje! De voorstelling staat garant voor talloze liedjes die iedereen kent, maar veel te weinig hoort. Kom binnen voor de sfeer, gezelligheid en het feestje van toen en beleef een heerlijke avond vol livemuziek en humor zoals alleen zij het kunnen. De Oase Bar geeft een feestje! is vanaf nu t/m eind december nog zesmaal te zien in De Doelen in Rotterdam.
Met gastoptredens van Lee Towers, Loes Luca, Jan Kooijman, Jenny Arean, Tony Neef, Harry-Jan Bus en vele anderen. Bijzonder is dat dit jaar Mini & Maxi speciaal terugkomen voor een gastoptreden in De Oase Bar geeft een feestje! Iedere avond andere artiesten waardoor elke feestavond uniek is, maar één ding is zeker… Het publiek krijgt wat het wil: feest, variété, onvervalste Rotterdamse humor en een avond om nooit meer te vergeten!
De Oase Bar is een productie van Gouden Lijn Theater BV van producenten Bastiaan Ragas en Henrike Engelenburg. Naar een idee van Harry-Jan Bus & Rachèl van Olm, regie Floor Maas, het script is van Dick van den Heuvel.

Praktische informatie
De Oase Bar geeft een feestje! is nog t/m eind december zesmaal te zien in De Doelen in Rotterdam. Meer informatie de volledige speellijst en kaarten reserveren kunt u op www.deoasebar.nl en www.dedoelen.nl.

Lees ook:‘Hij Gelooft in Mij’ verlengd tot en met december 2013
Lees ook:Cast Musical meets Opera uitgebreid met Carolina Dijkhuizen en Gino Emnes
Lees ook:Hommage aan Annie M.G. Schmidt in M-Lab
Lees ook:Reprise voor theatervoorstelling Marijn Brouwers zingt Charles Aznavour
Lees ook:Sinterklaas weer in musical!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>