Maike Boerdam hoofdrol in Soof de Musical

Maike Boerdam gaat de hoofdrol spelen in de musicalversie van Soof. De 41-jarige actrice had geen hoge verwachtingen na haar auditie maar werd tot haar verrassing gekozen.

Soof de musical is, net als de eerste film waarop het script gebaseerd is, een ode aan de onvolmaaktheid van het leven. Producent Ulrike Bürger-Bruijs is meer dan blij met Boerman. „Het was niet eenvoudig om Soof te vinden. Naast dat het een zware rol is, waarbij je goed moet kunnen acteren, zingen en dansen, is de rol inmiddels ook iconisch. Veel actrices durfden niet eens te komen auditeren. Maike maakte echter enorme indruk.”
Maike Boerdam vertolkte eerder in Nederland en het buitenland grote rollen (o.a. The Sound of Music, Elisabeth, Miss Saigon en Evita). In Soof speelt ze naast Matteo van der Grijn, die de rol van haar man op zich neemt. Henriëtte Tol kruipt in de huid van de geëmancipeerde moeder.

Soof de musical gaat 18 november 2018 in première, maar is dit najaar al te zien tijdens openbare testvoorstellingen (workshops) in Breda.

Zie voor meer informatie over de workshops: https://www.chasse.nl/theater/programma/soof-de-workshop

Lees ook:Maike Boerdam wordt Evita
Lees ook:Brigitte Heitzer stopt eerder met Miss Saigon
Lees ook:Maike Boerdam wordt Winifred Banks in Mary Poppins
Lees ook:Win de CD “Dichtbij Broadway” van Maike Boerdam!
Lees ook:Musical Soof in 2018 in het theater!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>