Repetities nieuwe Nederlandse thrillermusical ‘Shock’ van start

In Amsterdam zijn deze week de repetities gestart voor de compleet nieuwe thrillermusical Shock, gebaseerd op de bestseller van Mel Wallis de Vries. Vorig jaar won Shock de Prijs van de Jonge Jury als meest populaire Nederlandse jeugdboek. Dit jaar gaat in oktober de thrillermusical in première die gebaseerd is op dit boek.

De cast van Shock bestaat uit Britt Scholte (Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas, Hartbeat, YouTubekanaal Britt Talk), Priscilla Knetemann (SpangaS, Fataal, Vals), Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers. Samen met Mel Wallis de Vries heeft de cast deze week de kick-off van de repetities gevierd. De voorstelling is te zien van oktober 2017 tot en met februari 2018 in theaters in heel Nederland.

De thrillermusical gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven.

Shock is na de voorstelling Vals, de tweede bestseller van Mel Wallis de Vries die wordt bewerkt voor het theater. De voorstelling wordt geproduceerd door DG Theater en Michiel Morssinkhof. Het script is van Bruun Kuijt, de muziek en regie van Fons Merkies.

Op 27 oktober gaat Shock in première en reist daarna door heel Nederland tot en met 9 februari 2018. Voor meer informatie en tickets kijk op www.shockthrillermusical.nl.

Lees ook:Jeugdthriller Shock van Mel Wallis de Vries komend seizoen als musical te zien in de theaters
Lees ook:Vivian Panka genomineerd voor Musical Awards 2018
Lees ook:Bestseller Vals van Mel Wallis de Vries vanaf oktober als thrillermusical te zien in de theaters
Lees ook:Repetities Opvliegers 3 van start
Lees ook:Comedy Opvliegers krijgt vervolg – Opvliegers in de Sneeuw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>