Terugblik 7 jaar Soldaat van Oranje

Op maandag 30 oktober viert de musical zijn zevenjarig bestaan, een nieuwe mijlpaal. Met aandacht voor de vele mooie momenten die in de afgelopen zeven jaar de revue zijn gepasseerd: de meeste bezoekers ooit, het 5 mei-concert en de 100ste geboortedag van Erik Hazelhoff Roelfzema.

Kijk zaterdag 7 oktober tussen 12.30 en 12.40u naar de nieuwe Making Of Soldaat van Oranje – De Musical op RTL4.

Soldaat van Oranje – De Musical is een productie van NEW Productions, het productiebedrijf van investeringsmaatschappij Amerborgh. Sinds 2015 heeft de productie het theaterrecord -de meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis- op zijn naam staan. Sinds de première op 30 oktober 2010 zagen al meer dan 2,4 miljoen bezoekers de voorstelling.

Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical is vanaf vandaag verlengd tot en met september 2018
Lees ook:Soldaat van Oranje – Making Of vandaag op TV
Lees ook:Wederom verlenging voor Soldaat van Oranje
Lees ook:Twee miljoenste bezoeker verwacht bij Soldaat van Oranje
Lees ook:Soldaat van Oranje – De Musical bestaat 4 jaar! Win kaarten en een backstage rondleiding voor je hele klas.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>