Wederom verlenging voor Soldaat van Oranje

Soldaat van Oranje – De Musical is verlengd tot en met mei volgend jaar. Kaarten voor de nieuwe speelperiode zijn vanaf deze week verkrijgbaar.

Maandag 30 oktober aanstaande is het precies zeven jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk. Bij de viering van deze nieuwe mijlpaal komen de dragers van de Militaire Willems-Orde bijeen, Majoor Marco Kroon, Majoor Gijs Tuinman en Majoor bd Kenneth Mayhew uit Groot-Brittannië.

Naast andere bekende genodigden, medewerkers en publiek zijn ook vertegenwoordigers van (buitenlandse) eenheden die de Militaire Willems-Orde hebben ontvangen aanwezig, waaronder Lt.Kol bd James Megellas (VS). Drager van de Militaire Willems-Orde Luitenant bd Edward Fulmer (VS) kan helaas niet meer reizen. Uiteraard zijn ook leden van de Nederlandse Defensie Staf aanwezig

Soldaat van Oranje heeft sinds 2015 het theaterrecord -de meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis- op zijn naam staan. Sinds de première is elke voorstelling uitverkocht – 30 oktober aanstaande de 2.274e voorstelling – en zagen inmiddels meer dan 2,4 miljoen mensen de voorstelling.

Lees ook:Koningin aanwezig tijdens wereldpremière ‘Soldaat van Oranje’
Lees ook:Terugblik 7 jaar Soldaat van Oranje
Lees ook:Soldaat van Oranje speelt door tot en met december 2014
Lees ook:‘Soldaat van Oranje’ verlengd tot en met januari 2012
Lees ook:Wederom verlenging voor Soldaat van Oranje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>