Mister Dirty Dancing ernstig ziek

Erg wrang nieuws is het wel, zo vlak voor de première van de Nederlandse musical Dirty Dancing: Mister Dirty Dancing himself, Patrick Swayze, heeft kanker. Gelukkig werden berichten dat hij nog maar vijf weken te leven zou hebben al snel de kop ingedrukt. Patrick reageert goed op de behandeling en is zelfs al weer aan het werk.

Niet alleen fijn nieuws voor Patrick Swayze, maar ook voor Joop van den Ende Theaterproducties, want vandaag gaat in het Beatrix Theater in Utrecht de van de film Dirty Dancing afgeleide musical in première. Het zou een fikse domper op de feestvreugde zijn geweest, als op dat moment het
boegbeeld van de oorspronkelijke film doodziek en zelfs stervend op bed zou liggen.

Lees ook:Dirty Dancing-acteur Patrick Swayze overleden
Lees ook:Einde Patrick Swayze nu toch nabij?
Lees ook:Dirty Dancing avondje
Lees ook:Patrick Swayze toch zieker dan gedacht?
Lees ook:Ghost wordt musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>