Popstar-winnares in musical Chicago

Zangeres Suzanne Shaw, die onlangs nog op de engelse zender ITV Dancing on Ice won, keert terug naar West End om Roxie Hart te spelen in de musical Chicago. Suzanne zal zes weken lang de show doen. Haar laatste show zal op 12 juli zijn.
Ze was een van de vijf leden van de groep Hear'Say, een popgroep die voortkwam uit de winnaars van het tv-programma Popstars. Hun debuutsingle Pure and Simple kwam direct op nummer 1 na de release in maart 2001. De groep ging na anderhalf jaar alweer uit elkaar. Daarna belandde ze op West End waar ze onder andere in Joseph en The Rocky Horror Show stond. Wederom een Idol een musicals dus…

Lees ook:Nieuwe jubileumtour ‘Rocky Horror Show’
Lees ook:Pers krijgt voorproefje Rocky over the Rainbow (video)
Lees ook:Ook Suzanne heeft ‘Op Zoek naar Mary Poppins’ moeten verlaten
Lees ook:M-Lab host Codarts-voorstellingen
Lees ook:Neil uit The Young Ones wordt Wilbur Turnblad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>