Het leven van prinses Diana als musical

Het was te verwachten dat het er ooit van zou komen: The New York Post meldt dat er mogelijk een musical gaat komen gebaseerd op het leven en de dood van prinses Diana (Lady Di). De musical mogelijk op Broadway komen te staan, maar uiteraard ziet ook West End deze show wel zitten. Tina Brown, de schrijfster van the Diana Chronicles, is aan het bekijken of een musical gebaseerd op het leven van de overleden princes haalbaar is.

Als regisseur zou zij Stephen Daldry aan willen trekken, die
ook de aankomende Broadway versie van Billie Elliot gaat regisseren.
Elton John wordt genoemd ls schrijver voor de muziek. De zanger had een erg goede band met de overleden prinses. Niet alleen op Broadway schijnt de interesse groot te zijn voor deze productie, ook Londen ziet deze show wel zitten.

Lees ook:Lugubere versie van Diana, The Musical
Lees ook:Nieuwe versie musical ‘Diana’
Lees ook:Musical over leven Cher in 2018 op Broadway
Lees ook:Amy Winehouse The Musical?
Lees ook:Christian Dior op de planken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>