Debbie Allen keert terug in Fame


Danslerares Debbie Allen keert terug in de remake van de musicalfilm Fame, die in 2009 in de bioscopen zal draaien. Het is waarschijnlijk dat ze weer de rol van Lydia Grant zal spelen in de film. Andere namen die bekend zijn gemaakt voor de nieuwe versie zijn Megan Mullally, Kelsey Grammer, Charles S. Dutton en Bebe Neuwirth.

Debbie Allen debuteerde in de originele film in 1980 en vervolgde deze fol in de tv-serie. Naar verluid zou ze de directrice van de school gaan spelen, maar of dit onder de naam Lydia Grant zal zijn, is nog niet bekend gemaakt. De film volgt een groep leerlingen tijdens hun studie aan de New York City High School of Performing Arts.

De vier andere genoemde acteurs kruipen in de rol van leraar. Dutton wordt acteer docent, Grammer orkest dirigent en Neuwirth dansleraar. Megan Mullally (Will & Grace) speelt de zanglerares.

Lees ook:High School Musical 4 komt er ook aan!
Lees ook:CD voor Nederlandse cast High School Musical
Lees ook:Hairspray op TV!
Lees ook:Speel High School Musical op je DS
Lees ook:Zac Efron stapt uit Footloose

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>