Kathleen verlaat K3!


K3 heeft vandaag heel Nederland en Vlaanderen in spanning weten te houden. Vanmorgen kwam het bericht dat K3 om 17:00 een persconferentie zou geven over de toekomst van K3. Al snel werd er flink gespeculeerd: Zou K3 er mee stoppen? Verlaat een van de dames de groep? Inmiddels is bekend wat het nieuws omtrent K3 is: de blonde Kathleen verlaat de groep.

Dit is zojuist tijdens de presconferentie bekend gemaakt. Kathleen Aerts noemde het “de moeilijkste beslissing in haar leven” en bedankte iedereen voor “10 mooie jaren”. Aerts gaat nu in haar boerderij werken en wordt Unicef-ambassadrice. Ook zal ze nog wel blijven zingen.

Voorlopig gaan de dames Karen en Kristel met zijn tweetjes verder, maar er wordt mogelijk wel gezocht naar een derde nieuw lid. Wellicht dat we Kathleen, die eerder in de musicals Sneeuwwitje en De Kleine Zeemeermin speelde, nu weer vaker in musicals gaan zien.

Lees ook:Afscheid Kathleen van K3 op 28 juni
Lees ook:Danny de Munk zingt duet met Kathleen
Lees ook:Mariska van Kolck kruipt in de huid van Karen Carpenter
Lees ook:Repetities Fien & Teun – Feest op de boerderij! gestart
Lees ook:‘My Name Is…’ komt met theatertour

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kathleen verlaat K3!

 1. Pingback: K3 gaat verder als K2 | Meiden

 2. Sophie

  hee!

  ik ben sophie en ik woon in zutphen – adres verwijderd door redactie – en Juullie? en hoe out zijn Juullie?? ik ben 6 en ik vind het jamer dat katleen weg gaat en heben Juullie msn?
  ik niet
  en ik hep 1 groote zus en ze is 11 en ik hep 1 zusje en zij is 2 en ik hep nog een zus en zij is 9 en de grootste heet charlotte en de klijnste heet floortje en de andere heet jasmijn en hebben Juullie ook kindere?
  zitten Juullie nog op school?
  ik zit in groep 3 en ik vint het mooi hoe Juullie kunen zinen egt egt egt egt egt egt egt egt heeeeeeeeeeeel mooi en floortje zoemt Juullie hoesa maar ik weet nie wat dat is.
  en hebben Jullie nog een niew lietje?
  ik ga maar weer doeg doeidoei kusjes van sophie

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>