The Addams Family naar Broadway


The Addams Family
wordt een Broadway musical. De hoofdrol zal gespeeld worden door Nathan Lane (The Producers). Hij zal de rol van Gomez Addams spelen. Cheers en Frasier actrice Bebe Neuwirth zal zijn vrouw Morticia spelen.

Het verhaal van de musical zal zich vooral spelen rond dochter Wednesday Addams die 18 wordt en een vriendje krijgt. De musical zal in November openen in Chicago, waarna het in Broadway zal landen in april 2010. De originele televisieshow werd al in 1960 op televisie uitgezonden. De serie draaide om een bizarre familie die zich met magie en bizarre wezens bezig hielden. Zelf vonden ze zichzelf heel normaal. In de jaren 90 werd er ook een film van gemaakt met in de hoofdrollen Anjelica Huston, Raul Julia en Christopher Lloyd.

Lees ook:Johnny Kraaijkamp naast Pia Douwes in The Addams Family
Lees ook:Laatste familieleden The Addams Family zijn bekend
Lees ook:Glee wordt een Broadway musical
Lees ook:Chantal Janzen niet in Petticoat televisieserie
Lees ook:Glee nu ook naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>