Geheimzinnig bericht van The Phantom


Zoals we al eerder meldden komt er een vervolg op de musical The Phantom of the Opera met de titel Love never dies. Nu verscheen er vandaag een geheimzinnige brief van The Phantom himself in onze mailbox. Zoals te verwachten valt van The Phantom hult ook deze brief zich in geheimzinnigheid, maar op 8 oktober a.s. zal er dus meer bekend worden gemaakt. Wij wachten huiverend en bevend af…

Lees ook:Opvolger The Phantom gaat in drie steden in première
Lees ook:Jubileum concert ‘The Phantom of the Opera’ in de Royal Albert Hall Londen
Lees ook:‘Phantom of The Opera’ krijgt tourversie
Lees ook:Nieuwe Phantom op Broadway
Lees ook:Vervolg Phantom heet ‘Love never dies’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>