Andrew Lloyd Webber heeft prostaatkanker


Componist en musicaltycoon Andrew Lloyd Webber lijdt aan prostaatkanker. Dat meldt de BBC. De ziekte is volgens zijn woordvoerder in een vroeg stadium ontdekt. De 61-jarige Brit ondergaat op dit moment een behandeling. Hij hoopt over een paar maanden weer aan het werk te zijn.

Andrew Lloyd Webber heeft dertien musicals op zijn naam staan en tientallen hits. Op dit moment werkt hij aan Love Never Dies, een vervolg op zijn hit The Phantom of the Opera, de langslopende musical ooit op Broadway. Begin volgend jaar werkt hij mee aan een talentenshow van de BBC om acteurs voor Dorothy en Toto te vinden voor een nieuwe opvoering van The Wizard of Oz.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Vervolg Phantom heet ‘Love never dies’
Lees ook:Andrew Lloyd Webber vrij van kanker
Lees ook:Opvolger The Phantom gaat in drie steden in première
Lees ook:Andrew Lloyd Webber weer in ziekenhuis
Lees ook:Jubileum concert ‘The Phantom of the Opera’ in de Royal Albert Hall Londen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Andrew Lloyd Webber heeft prostaatkanker

  1. Pingback: Andrew Lloyd Webber weer in ziekenhuis | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>