Familie Pitt/Jolie bezoeken met kinderen de voorstelling ‘Wicked’!

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben de 10de verjaardag van hun zoontje Maddox gevierd door samen met hem en zijn zusjes/broertjes Pax, Zahara en Shiloh naar een voorstelling te gaan van Wicked in London. De hele familie is op de gevoelige plaat vastgelegt afgelopen 6 augustus. De drie-jarige tweeling Vivienne en Knox werd waarschijnlijk als te jong gezien, want zij waren niet aanwezig tijdens het familie-uitje. De familie Pitt/Jolie woont tijdelijk in Engeland in verband met de opnames van Brad Pitt voor de film World War Z.

Foto; Flynet, Pacific Coast News

Lees ook:Brad Pitt bezoekt Mary Poppins
Lees ook:Ferry Doedens beleeft première in Wicked!
Lees ook:Première: Striphelden Suske en Wiske komen tot leven in familiemusical!
Lees ook:Supriseparty voor Albert Verlinde en Roel Vente
Lees ook:Fotoreportage Musical Awards Gala

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>