‘Phantom of The Opera’ krijgt tourversie

De langverwachte tourversie van de musical The Phantom of the Opera zal 13 maart 2012 in première gaan in het Royal Plymouth Theatre. De musical zal daarna in verschillende theaters in Engeland te zien zijn.


Producent Cameron Mackintosh laat weten dat het om een nieuwe versie van de musical gaat. De musical wordt geregisseerd door Laurence Conner, Paul Brown is verantwoordelijk voor het decorontwerp en de choreografie wordt verzorgd door Scott Ambler. In de tourversie zullen de originele kostuumontwerpen van wijlen Maria Björnson terugkomen. Earl Carpenter en John Owen-Jones zullen de rol van de Phantom op zich nemen. Katie Hall zal te zien zijn als Christine.

Op 9 oktober 2011 was het 25 jaar geleden dat The Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber in Londen in première ging. Zijn succesvolle musical beleefde haar wereldpremière in 1986 en staat sindsdien in Her Majesty’s Theatre in Londen. Daarnaast is The Phantom de langstlopende voorstelling in de geschiedenis op Broadway! Speciaal voor dit 25 jarig bestaan werd er op 1 en 2 oktober een jubileumconcert georganiseerd van The Phantom onder regie van Laurence Connor.

Lees ook:Jubileum concert ‘The Phantom of the Opera’ in de Royal Albert Hall Londen
Lees ook:Vervolg Phantom heet ‘Love never dies’
Lees ook:Opvolger The Phantom gaat in drie steden in première
Lees ook:‘Phantom of the Opera at the Albert Hall’ 2 oktober bij Pathé
Lees ook:Staande ovatie tijdens premiere ‘Love Never Dies’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>