Nummers David Bowie gebruikt in musical

Er komt een musical met de muziek van David Bowie. De zanger heeft toestemming gegeven om zijn nummers te laren verwerken in een musical. Het is voor het eerst dat Bowie akkoord gaat met het gebruik van zijn muziek. De schrijver van de musical, Deep Singh, was dan ook verbaasd deze te krijgen. De musical gaat Heroes: The Musical heten en zal al vanaf maart te zien zijn in Londen.

Lees ook:Bowie: Mr Schaufuss??? WHO???
Lees ook:David Bowie the Musical
Lees ook:Musical met muziek van Depeche Mode
Lees ook:Musical over Harry Potter
Lees ook:Vervolg Phantom heet ‘Love never dies’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>