Willemijn Verkaik is ‘Wicked Personality 2011′ geworden

Willemijn Verkaik heeft vannacht de titel ‘WICKED Personality of 2011’ gewonnen. Deze titel heeft zij behaald via de wereldwijde blog ‘Broadway is Wicked’, die hiervoor een poll heeft gelanceerd. Willemijn speelt momenteel de hoofdrol van Elphaba in de musical Wicked in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Willemijn won met 55% van de in totaal 590.000 uitgebrachte stemmen. In de jaren dat Wicked wereldwijd te zien is, is Willemijn de enige actrice die deze rol al ruim 3 jaar speelt, doordat ze deze rol al eerder in Duitsland vertolkte. Tevens is zij de enige die het bekende nummer “Defying Gravity” in drie talen heeft gezongen (Nederlands, Engels en Duits).

Wicked, met onder anderen Willemijn Verkaik, Chantal Janzen en Jim Bakkum is exclusief te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag.

Lees ook:1000 keer Wicked voor Willemijn Verkaik
Lees ook:‘Wicked’ komt met langste 3D commercial ooit
Lees ook:Willemijn Verkaik wint Best West End Debut Award
Lees ook:Willemijn Verkaik in Duitse MAMMA MIA!
Lees ook:‘Wicked’ presenteert 3D commercial (foto’s)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Willemijn Verkaik is ‘Wicked Personality 2011′ geworden

 1. Chiel B

  Wicked zou een stuk minder populair cq bekend geworden zijn in de wereld als niet de wereldberoemde Connie Talbot niet de aan deze musical gekoppelde lied Somewere Over bThe Rainbow uit de Musical The Wizard Of Oz wereld in stuurde, tot en met alle uithoeken van Asie aan toe.
  5 jaar terug
  http://www.youtube.com/watch?v=Um6q1O7Thu8
  8 jaar terug
  http://www.youtube.com/watch?v=yDj-H9iYmXc
  Media
  http://www.youtube.com/results?search_query=connie+talbot+news

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>