Musical X-factor eindelijk naar West End

Eerder meldde wij al de geruchten over een muscialversie van het populaire televisieprogramma X-factor. De producenten hebben eindelijk bevestigd dat de musical in het voorjaar van 2014, inderdaad te zien zal zijn op West End.

Het verhaal gaat over het meisje Chenice, zij heeft nog nooit eerder van The X Factor gehoord als ze per ongeluk meedoet met de audities. Vanaf dat moment komt ze in een rollercoaster terecht van roem en de liefde. Ze ontmoet deelnemers met wisselende zangkwaliteiten, de juryleden en Max, een knappe ukelele spelende loodgieter.

De musical krijgt 19 nieuwe liedjes en wordt geproduceerd door Stage Entertainment UK en Simon Cowell’s Syco Entertainment. Het script is geschreven door Steve Brown en Harry Hill en de regie is in handen van Sean Foley.

De musical heet voluit: X Factor – It’s Time to Face The Musical! en gaat begin volgend jaar in première op West End.

Lees ook:X Factor musical heet: I CAN’T SING!
Lees ook:Musical over X-factor stopt na twee maanden op West End
Lees ook:Simon Cowell waarschijnlijk niet bij première X Factor-Musical
Lees ook:Joop van den Ende en Simon Cowell kondigen The X Factor Musical aan
Lees ook:‘X-factor The Musical’ op West End?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>