Verfilming ‘Into the Woods’ start in september

De opnames voor de filmversie van de musical ‘Into the woods’ starten in september 2013 in Londen. Into the Woods is een musical van Stephen Sondheim, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Lapine.
Meryl Streep gaat de heks spelen, ook Johnny Depp zou in de race zijn voor een rol.

Het verhaal
In de musical lopen verhaallijnen en personages van verschillende bekende sprookjes van de Gebroeders Grimm, waaronder Roodkapje, Raponsje, Doornroosje en Assepoester door elkaar. Zij vormen samen met nieuwe elementen een verhaal over een Bakker en zijn vrouw, die een kind wensen. De Heks in het verhaal heeft echter een vloek over hen uitgesproken, waardoor ze onvruchtbaar zijn. Volgens de Heks zal de vloek pas opgeheven worden als zij in het woud vier voorwerpen verzamelen: een melkwitte koe, het vlasblonde haar, de bloedrode mantel en een glazen muiltje. Maar in het woud ontdekken zij Sjaak (van de bonenstaak), Raponsel, Roodkapje en Assepoester die hun eigen wensen proberen te vervullen. Ze komen tot het inzicht dat het nastreven van hun wens gevolgen heeft voor de anderen en staan voor de keuze: in hoeverre is het vervullen van hun eigen wens belangrijker dan de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen?

Rob Marshall gaat de verfilming regisseren, hij regisseerde eerder al de musicals Chicago en Nine.
John DeLuca produceert samen met Marc Platt (o.a. Wicked), Rob Marshall (o.a. Cabaret) en Walt Disney Pictures.

Wanneer de film in première gaat is nog niet bekend.

Lees ook:Musical ‘Into the woods’ verfilmd
Lees ook:Ook Emily Blunt in filmversie Into The Woods
Lees ook:Wieneke Remmers in Sprookjesboom de Musical
Lees ook:Van reuzinnen en overspelige prinsen
Lees ook:Sprookjesboom de Musical wegens succes verlengd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>